section-a16521e

Vi tilbyder

Vi reparerer alle bilmærker

Herunder finder du et udpluk af de ting vi tilbyder.
Er den service du mangler ikke listet så ring til os og lad os få en snak omkring hvad du lige står og mangler, og samtidig få et godt tilbud på præcis din opgave

section-f68c510
section-f68c510

Serviceeftersyn

Når du booker et serviceeftersyn hos os, så får du din bil serviceret af en kvalificeret mekaniker, der følger lige præcis din bil producents forskrifter, som også giver dig et stempel i servicebogen.

Du beholder også fabriksgarantien på bilen.

section-46536a5
section-46536a5

Fejlfinding

Fejlsøgning på bilen kan være noget af det mest tidskrævende arbejde med bilen – og dermed kan det også være dyrt.

Biler i dag er fulde af elektronik, og mange biler styres i dag af en computer, som kan overvåges, opgraderes og styres, hvis du har det rigtige værktøj til det.

Vi har den nyeste teknologi inden for fejlsøgningsværktøj stående, hvor de kan tilslutte bilens computer, og se en masse informationer om din bil. Her kan de bl.a. se, om der er nogle sensorer, der måler fejl i systemet, og således nemmere finde de defekte dele og udskifte dem.

section-9f1ca0f
section-9f1ca0f

Autoglas

Vi står klar til at hjælpe med din autoglas skade, om der bare skal repareres autoglas, eller vi er ude i en udskiftning.

  1. Din autoglas pris afhænger af din forsikring
  2. Vi klarer papirarbejdet med forsikringen
  3. Fabriksgarantien er bevaret

Hos os er du sikret kvalitets autoglas, da vi kun bruger autoglas efter OEM standarder. Du får altså den samme type gode kvalitetsrude i, som din bil blev født med. Ingen billige kopi-ruder hos os.

section-52053d7
section-52053d7

Airconditionservice

Alle aircondition- og klimaanlæg taber kølemiddel med tiden – det nedsætter A/C-anlæggets køleevne

Din bils aircondition anlæg taber ca. 10% af sit kølemiddel hvert år, og Autobutler anbefaler derfor at der ikke går mere end 2 år mellem et grundigt aircon service. Hvis du kører meget, eller fx kører på bilferie hvert år, bør du sørge for at få lavet et eftersyn af din bils aircondition én gang om året. Pengene på servicing af et klimanalæg er godt givet ud, da du ellers risikerer, at det mangler smøremiddel eller overophedes, og så kan du risikere at stå med en langt højere pris for reparationen. Lige nu kan du få .

3 tegn på der er noget galt med aircondition i din bil

  1. Når ruderne dugger, kan det være tegn på, at det er tid til en aircondition reparation. Det ses ofte ved, at lige når du starter bilen og begynder at køre, kommer der ringe på forruden, lige over blæserens ribber.
  2. Hvis der er en muggen, klam og/eller fugtig lugt, når klimaanlægget kører, er det også tegn på, at der er noget galt.
  3. Hvis anlægget ikke køler, selv om det er sat på kulde, er det indlysende, der er noget galt.
section-506c1d7
section-506c1d7

Dæk, fælge og opbevaring

Er uheldet ude?
så både skifter og lapper vi dine dæk, vi afbalanceret samtidig fælget

Vi kan også opbevare dine vinterdæk og sommerdæk, når det er tid til et sæsonskift. Vi tilbyder både dækopbevaring som en del af vores service, hvor hjulskift er inkluderet.

Her kontrollerer vi altid blandt andet mønsterdybde og dæktryk inden montering.

section-65e82a9
section-65e82a9

Er det du mangler ikke listet?

Ring til os og lad os få en snak omkring hvad du lige står og mangler, og samtidig få et godt tilbud på præcis din opgave

Husk vi også tilbyder gratis lånebil, når din bil er på værksted hos os